O nama

Poštovane dame (majke, bake, ćerke, buduće mame, kume, najbolje drugarice, koleginice) veliko nam je zadovoljstvo da Vam predstavimo naš sajt koji smo napravili kako bi Vam pomogli da lakše, brže, jeftinije, efikasnije, bez neprijatnosti - riješite svoje probleme za koje je neophodna pomoć Ginekologa.

Da li Vam se desilo da

 • Odete kod ginekologa, skupo platite pregled i izađete iz ordinacije bez definitivne dijagnoze, plana liječenja, odgovora u čemu je problem i kako ga najbolje riješiti?
 • Izađete iz ginekološke ordinacije a na svako postavljeno pitanje nije bilo jasnog odgovora ili su bili tipa Da/Ne/Možda?
 • Čekali ste na pregled više sati, dana?
 • Skupili te konačno hrabrosti da odete kod ginekologa, a vratili ste se kući razočarani zbog pristupa, usluge, komunikacije, nedoumica, neriješenog problema, pogoršanja problema?
 • Da ste željeli da se samo posavjetuje sa ginekologom, bez pregleda?

Ukoliko jeste, onda ste na pravom mestu.

Dobrodošli u svijet savremene medicine i savremenog načina pružanja medicinskih usluga.

Kako mi radimo?

Mi obavljamo online konsultacije sa pacijentima.

Prvo i veoma važno- konsultacija ne može zamijeniti ginekološki pregled, ultrazvučni pregled, uzimanje briseva, itd… Mi se time i ne bavimo i mi uvijek ohrabrujemo pacijente da treba ići kod ginekologa na redovne, preventivne ili usko-specijalističke preglede.

Međutim, svjedoci smo nažalost da pacijenti nerijetko izađu iz ordinacije nezadovoljni. Nije im objašnjeno dovoljno dobro, detaljno, stručno. Nisu im odrađeni svi neophodni pregledi. Naime, brojni pacijenti navode da im je ginekolog uradio samo ultrazvuk preko stomaka (abdominalnom sondom) i da ginekološki pregled nije urađen ili da nikada nisu uradili kolposkopski pregled ili PAPA bris.

Na taj način došli su u situaciju da su prebrodili neprijatnost i stid koja je uvek prisutna prilikom ginekološkog pregleda, došli su, našli vremena zbog brojnih obaveza i na kraju- problem nije riješen.

Tu mi stupamo na scenu.

Vi nam se obratite putem email-a [email protected] ili WhatsApp mobilne aplikacije +382 68 15 35 75 i postavite pitanje vezano za neki ginekološki problem, nedoumicu, koju imate.

Upit je potpuno anoniman u smislu da ne morate da dajete vaše lične podatke ( jmb). Pošaljete nam i svu dokumentaciju koja je za taj problem vezana (možete dokumenta jednostavno slikati i poslati kao attacment putem e-mail-la ili na whatsApp broj. Izuzetno je važno da ispravno slikate dokument, tako da se može jasno i lako pročitati.)

Dakle možete nam poslati:

 • Izvještaj ginekologa (ukoliko ste već bili kod ljekara, ali i dalje imate problem ili nedoumice, treba Vam drugo mišljenje jer niste zadovoljni i problem nije uspješno riješen).
 • Laboratorijske nalaze - rezultate pretraga krvi, urina, hormona…(vezane za Vaše pitanje)
 • Opis ultrazvuka (ginekološkog ili u trudnoći)
 • Opis Magnetne rezonance
 • Rezultati cervikalnog, vaginalnog brisa
 • Rezultate HPV skrininga
 • Rezultate PH (patohistološki nalaz) nakon operacije ili neke ginekološke intervencije

Ukoliko je potrebno mi ćemo Vam se obratiti sa nekim dodatnim pitanjima na koja ćete odgovoriti da biste nam pomogli da mi Vama pomognemo.

U roku od 24 časa od potvrde Vaše uplate (jednog radnog dana) putem navedenihemail-a ili WhatsApp (kako Vi želite) dobijate odgovor od nas sa pečatom i potpisom ljekara koji je bio zadužen za Vaš „slučaj“.