Anamneza

Pored pitanja koje nam šaljete i eventualne propratne dokumentacije koju želite da nam pošaljete, mi smo sa naše strane osmislili set pitanja. Odgovori na ta pitanja su nam veoma važni za davanje preciznog konsultantskog mišljenja. Taj set pitanja podrazumijeva pitanja o vašem zdravlju (stručno se zove Anamneza) i ne uključuje Vaše lične podatke. Dakle anoniman je.

Anamneza

  • Anamneza nije obavezna. Možda imate neko pitanje na koje možemo da Vam odgovorimo i bez detaljne Anamneze. U tom slučaju pošaljite samo svoje pitanje, a polje Anamneza ne popunjavajte.
  • Za pacijente koji nam se obraćaju zato što imaju problem, nejsanoće, nedoumice…poželjno je da nam popunite Anamnezu i pošaljete.

Koliko ste imali godina

Tačan datum

Da li su obilni, bolni i redovni-na koliko dana se javljaju u poslednjih 6 mjeseci

Kako ste se porodili prirodno ili carskim rezom? Koliko su bile teške bebe na porođaju? Da li je bilo komplikacija u toku trudnoće, porođaja, nakon porođaja? Da li ste tokom trudnoće bili hospitalizovani, zašto? Nakon koliko ste dana izašli iz bolnice nakon porođaja?)

U kojoj nedjelji trudnoće? Da li je došlo prvo do krvarenja ili bolova ili pucanja vodenjaka…

srce, pritisak, šećer, duboke vene, štitna žlijezda, neurološka oboljenja, kožna oboljenja

Ovdje napišite ono zbog čega nam se obraćate. Problem, dileme…Detaljno napišite sve. Kada su problemi počeli, kojim tokom se razvijala situacija? Kako se sada osjećate?